TRELOG

B 751 PRO  

iA24dWTE
NP0rmqC1
D4dR5up0
1DvMy03w
3Wht0Les
p-bPxGUM
S_HxYi1A
cL3McUIA
FowoTUp9
G50WkJME
QO8IU__8
RV6eTn8Y
Sxx-pfUk
uB4Uj54D
yNsvMpEh
Slk3gcZB

kr 99 500.-


Vårkampanje!

15.04-10.06.2024

kr 84575- + mva

Vårkampanje!

15.04-10.06.2024

kr 74800.- + mva

kr 88 200.-


 

Vårkampanje!

15.04-10.06.2024

kr 74970- + mva

Så snart du tar i sagbruket, føles stabiliteten og kvaliteten

Den ekstremt stabile stokksengen og saghode-hjulboggien som ble lansert sammen med vårt store båndsagbruk B1001, er nå tilgjengelig på vår nye båndsagmodell, B751 Pro. Dette betyr at mange typer tilbehør som tidligere bare passet på B1001, nå også kan monteres på B751 Pro. Tilbehøret omfatter blant annet et tilhengersett, et stokkhåndteringssystem og en stokkfres. B751 Pro kan også utstyres med Logosols avanserte digitale sagbruksstyring, Smart Set.

Solid og vridningsstiv stokkseng

Standardversjonen av Logosol B751 Pro sager virkelig store stokker, nesten 5 meter lange og 75 cm i diameter. Hvis du har behov for å sage lengre stokker, kan sagbruket forlenges i det uendelige. Den kraftige stokksengen av vridningsstive stålrør er godt dimensjonert og tilpasset for oppstilling rett på bakken eller på en tilhenger. Skinnenes rørkonstruksjon øker vridningsstivheten ytterligere. Dette sørger for en lett og sterk konstruksjon som holder seg snorrett selv under de største stokkene.

Saging med faste trinn

Logosol B751 Pro er en ekstremt stabil tømmersag som er enkel og komfortabel å bruke. Modellen kombinerer velprøvd teknologi med innovative løsninger. Saghodet justeres med faste trinn, noe som gir deg en rask og nøyaktig innstilling av sagsnittet.

Skalaen har dessuten en Last Cut-indikator som husker det siste sagsnittet og blir en referanse for det neste. For brukeren blir det da enklere å produsere materialer med helt riktige mål hver gang. Du jobber raskt og komfortabelt og får et perfekt sagresultat.

To utvalgte motoralternativer med god kraft

For B751 Pro anbefaler vi ganske sterke motoralternativer, enten vår 18 hk bensinmotor eller vårt elektriske alternativ på 8 kW. De elektriske motorene er svært effektive og gir nesten dobbelt så stor nominell effekt under saging. I hestekrefter rundt 20 hk. Med 8 kW elektrisk motordrift kan B751 Pro konkurrere med betydelig større og dyrere sagbruk.

Også stokkfresen LM410 passer på skinnene, både med elektrisk og bensinbasert drift. Kutteren er 410 millimeter bred, noe som betyr at du kan frese 16-tommers grove blokker til lafting. Du kan oppgradere B751 med forlengelser, sponhåndteringssystemer og mye annet tilbehør som passer til arbeidet du utfører.

Klar til å begynne

Den gjennomtenkte konstruksjonen gjør at Logosol B751 Pro sager vibrasjonsfritt og presist. Du har her et kraftig båndsagbruk med mange muligheter for tilpasning og utvidelser. Sagbruket leveres delvis ferdigmontert med en detaljert bruksanvisning for montering av motoren du har valgt. Deretter setter du sammen skinnene på enkelt vis, og så er alt klart til start. Du kommer raskt i gang med produksjonen og kan begynne å sage kort tid etter at sagbruket er levert. Kjøpet inkluderer også båndsagblader, justerbare føtter, en stokkholder, to stokkstøtter, vannkjøling, justerbar bladstyring og to års garanti.

På tide å begynne å tenke på ditt første byggeprosjekt!

Fordeler


Alt tilbehør til B1001 passer på B751 Pro, for eksempel tilhengersett og Smart Set.

Kraftig stokkseng av vridningsstive stålrør.

Håndterer i standardutførelse svært store stokker, nesten 5 meter lange. Lett å forlenge.

Ekstremt stabil tømmersag som er enkel og komfortabel å bruke.

Saghodet justeres med faste trinn, noe som gir deg en rask og nøyaktig innstilling av sagsnittet.

Last Cut-indikator husker det siste sagsnittet og blir en referanse for det neste.

Båndhjulene med integrerte kjølevifter kaster sponene langt ut fra sagområdet.

I tillegg til de effektive integrerte kjøleviftene som kjøler bladet, finnes det også en ekstra vannkjøling som kan slås på om nødvendig.