TRELOG

Vi presenterer her den nye XXL sagen  Logosol B1651

Pressemelding:
Logosol introduserer revolusjonerende nye produkter og lanserer bransjens beste garantipolicy, 5 år

Når sagesesongen starter, ønsker vi i TRELOG våren velkommen med en spennende utvikling!
"Vi er stolte over å introdusere Logosol`s siste tilskudd til vår båndsagbruksfamilie, Logosol B1651, som er i stand til å sage helt enorme stokker.
Vi ruller også ut omfattende oppgraderinger av våre eksisterende båndsagbruksmodeller.


I tillegg introduserer vi en 5-års garanti på våre maskiner, og tilbyr den beste garantipolitikken i bransjen, sier Fredrik Forssberg, administrerende direktør i Logosol.

Ny båndsagmodell - Logosol B1651 - sagen som håndterer enorme stokker
Logosol B1651 representerer en milepæl innen båndsagbruksteknologi.
Dette helautomatiske båndsagbruket er designet for å håndtere enorme stokker og tilbyr en uslåelig kombinasjon av stabilitet, presisjon og kapasitet.

B1651-sagbruket er utrolig nyttig fordi det kan sage brede treplater opp til 1500 mm i bredden og vanlig tømmer med høyeste presisjon.
Takket være en patentsøkt løsning med bevegelige bladstyrevalser og fleksible tømmerbed, kan den også sage tømmer i alle størrelser, til og med slanke tømmerstokker, en egenskap som er unik for sagbruk i denne størrelsesklassen.

B1651 er det ultimate valget for både profesjonelle sagmestre og dedikerte hobbyfolk.
Med B1651 kan du sage plater like brede som bordplater med svært høy verdi. Du vil raskt tjene tilbake investeringen din med et sagbruk som dette, sier Fredrik.


Oppgraderte funksjoner på flere båndsagbruk
I tillegg til lanseringen av B1651, introduserer Logosol oppgraderte kontrollsystemer for sine båndsagbruk B751 PRO og B1001.
De er designet for å tilby enkelhet, økt fleksibilitet og effektivitet i treforedlingsprosessen. Her er en nærmere titt på hvert tilbehør:

Easy Set
Easy Set er et manuelt, motorisert høydejusteringssystem som gjør det lettere for brukeren å justere sagbladets høyde og snittbredde.
Dette systemet er perfekt for sagere som leter etter en rask og enkel metode for å justere kuttene sine uten at det går på bekostning av presisjonen.

Pro Set
Pro Set er et avansert, motorisert høydejusteringssystem som tilbyr hastighet, høyere presisjon og bekvemmelighet ved innstilling av kutt.
Med Pro Set kan brukere programmere sine egne kuttserier og lagre spesifikke kuttinnstillinger, noe som muliggjør konsekvent nøyaktige resultater ved å trykke på en knapp.

Pro Feed
Pro Feed er et automatisk fôringssystem som kontrollerer å bevege saghodet gjennom stokken.
Med Pro Feed kan brukerne stille inn en jevn og konsistent matehastighet, noe som sikrer jevn saging og reduserer sagbladets risiko for å avvike.
Systemet hjelper brukerne med å finne riktig hastighet.

Bransjens beste garantipolicy, 5 år
Logosol tar et betydelig skritt fremover for kundetilfredshet ved å introdusere en utvidet 5-års garanti.
"Denne utvidede garantiperioden er vår måte å vise vårt engasjement for kvalitet og bærekraft," forklarer Fredrik Forssberg, administrerende direktør i Logosol.
Kunder kan nå nyte ekstra sikkerhet og tillit til kjøpet.
"Våre maskiner er designet for å yte over tid, og denne garantien understreker vår tro på produktets holdbarhet," legger Forssberg til.


NYHET


Smart Turner XL


VARENR 03-01976


Rull og snu stokken
Denne XL-versjonen av den patenterte stokkvenderen er perfekt for å snu store stokker. Den er laget i pulverlakkert stål, med et lengre skaft for mer kraft og med større kroker som griper tak i større dimmensjoner. Det perfekte verktøyet for deg som har sagbruk!

Stokkvenderen plasseres over stokken som skal vendes.
Håndtakene trekkes oppover ett om gangen i små trinn for å rotere stokken. Dette gjør at du kan holde armene strake og jobbe med beina, noe som gjør deg veldig sterk. Samtidig hindres stokken i å rulle tilbake mens du slipper en krok om gangen og tar tak igjen - som om det var to personer med hver sin vendehake.

Patentert og prisbelønnet stokkvender
Når du skal rulle eller snu en stokk, enten det er på sagbruket, ute i skogen eller på vedplassen, vil dette verktøyet virkelig yte seg selv rettferdighet. Å sammenligne en standard vendehake med Smart Turner XL er det samme som å sammenligne en skiftenøkkel med en vendbar skralle. Du holder stokken i et fast grep gjennom hele prosessen. I tillegg kan du snu stokken litt om gangen og jobbe med benene, noe som skåner ryggen og gjør deg utrolig sterk.

Lettere håndtering av tømmerstokken
Når man jobber på et sagbruk, går halvparten av tiden med til å rulle og snu stokker og ta vare på det sagede tømmeret. Derfor så vi en mulighet til å øke den daglige produksjonen betraktelig med et forbedret verktøy for tømmerhåndtering.

Ny Fabrikk


Faktaboks:
Logosol, grunnlagt i 1989 i Härnösand, Sverige, feirer 35 år i bransjen i år.
Med en lidenskap for innovasjon og kvalitet tilbyr Logosol et bredt utvalg av sagbruk, høvlemaskiner og tilbehør designet for å møte behovene til alle som ønsker å sage eller høvle byggematerialer fra tre!
Tidlig i 2024 flyttet Logosol inn i sitt nybygde anlegg i Härnösand. 6000 kvadratmeter, inkludert produktutvikling, egenproduksjon av maskiner og tilbehør, et stort lager, og et stilig utstillingsrom.

Kampanje


TRELOG   kjører nå en ny kampanje i anledning 35 årsmerkeringen hos Logosol. 15.04 - 10.06.2026