TRELOG

29 500 kr inkl mva

Vårkampanje!

15.04-10.06.2024

kr 25 813.- inkl mva

Tekniske data

Stokkdiameter:Opp til 60 centimeter med mulighet for å sage enda grovere stokker
Stokklengde:3,8 meter standard, men går å forlenge så langt du vil
Vekt:52 kg uten sagaggregat
Lengde:4 meter
Bredde:0,7 meter
Tilbehør:Sagbruket kan forlenges og bygges ut når du har behov for det.
Motoralternativer:Stihl motorsag MS362 7 MS661 eller Logosols høyeffektive elsager. Tømmerfres.

Kjedesagbruk med kvalitet i hver eneste detalj


Logosol F2 kjedesagbruk er et ultraportabelt sagbruk som med letthet klarer stokker opptil 50 cm i diameter, samtidig har den så lav vekt at du kan løfte og flytte det på egen hånd. Konstruksjonen bygger på 1-metersseksjoner som får plass i bagasjerommet på en vanlig bil. På noen minutter har du montert opp sagbruket hjemme på gården eller ute i skogen.

Sagbruket er prisgunstig og utrulig enkelt å bruke. Selv om du aldri har saget før kommer du fort igang og produserer fine planker og bord til dine byggeprosjekt. Du sager hvert snitt med imponerende presisjon. Et selvlåsende system med tydlige skalaer og faste trinn gir virket eksakta dimensjoner.

Flere motoralternativ

Konstruksjonen med en smidigere sagslede og 6 meters sagbenk gjør sagbruket ekstra fleksibelt og lett å jobbe med. Sleden glir friksjonsfritt på bjelken under saging og kan lett løftes på og av. Stihl MS362 er en passelig motorsag til F2 kjedesagbruket. Den er på 4,8hk og 59ccm og veier 5,8kg. Med den svært kraftige Stihl MS661 går sagingen enda raskere.

For stasjonært bruk finnes Logosols høyeffektive elsager, de kan og utstyres med automatisk fremtrekk. Du kan også frese laftetømmer med Logosols tømmerfres.

Klarer alle treslag

Med Logosol F2 kjedesagbruk kan du sage alle treslag, frå hard eik til furu. Nøyaktigheten er imponerende og kjedesagingen gir en slett overflate som er lett og etterbehandle. Kjedet tar bort sagflisene når materialene sages. Materialene er rene og uten sagflis når du har saget ferdig.

F2 kjedesagbruk er det perfekte sagbruket for deg som vil sage egene materialer. Sagbruket er like enkelt å ta frem som det er å lagre det etter bruk. Du får et fleksibelt verktøy med alle funksjoner som trengs for å kunne gjøre env riktig bra jobb. Sagbruket kan monteres sammen med 2 meter mellom stokkløfterne for lengre stokker eller med 1 meter for kortere biter så som frukttrær.

Et vedlikeholsfritt lettvekts sagbruk

F2 kjedesagbruket er produsert i kraftig eloxert aliminium, et materiale med fantastiske egenskaper. Du får et vedlikeholdsfritt lettvektssagbruk som aldri ruster og som holder for stokker som veier et tonn. Du kan sage 3,8 meter med standard sagbruket, har du behov for å sage lengre stokker kan sagbruket forlenges så langt som du vil. Forlengelsene finnes i seksjoner på en halv meter eller en meter, og flere stokkløftere kan monteres for å klare større og lengre stokker og fortsatt opprettholde presisjonen. Foruten forlengningene kan sagbruket oppgraderes med mange forskjellige tilbehør.

Fordeler

Et lettvektssagbruk med minamal oppstillings tid. Med noen enkle handgrep demonteres sagbruket for transport og lagring

Konstruksjonen bygger på 1-meters biter som får plass i bagasjerommet på en vanlig bil.

Smidigere sagslede med perfekt glid, forberedd for både sveiv og sverdtopp styring. Motorsag, elsag, tømmerfres og mateverk passer.

Slitesterk og smussavvisende overflate. Ruster aldri.

Sagbruket kan forlenges og bygges ut når du trenger det.

Smidigere løftevinsjer med stokkhyller som tilsammen tåler ett tonn.

Sagmål i faste steg gir materialene eksakte dimensjoner.

Føtter inngår for stabil plasering.

Kraftig låsing av sagbjelkens seksjoner letter monteringen og øker stabiliteten.

Praktiske bærehåndtak. Midt under stangen finnes et horisontalt, gripevennlig håndtak.

To stokkholdere XL inngår.